Rese-Konsulterna är Skandinaviens ledande grossist för gruppresor. Vi producerar resor för buss- och gruppresearrangörer, resebyråer och företag – bokar hotell, transporter och övriga arrangemang.

 

Arka Medical Spa Hotel – Polen

Arka Medical Spa Hotel är ett helt nytt 4-stjärnigt hotell i Kolobrzeg vid Östersjön. Du når Kolobrzeg på mindre än två timmar från Swinoujscie, på cirka fyra och en halv timme från Sassnitz eller drygt fyra timmar från Gdynia.

Totalt har detta fräscha hotell 800 sängar och är byggt för att klara av full beläggning under högsäsong. Under vår och höst dominerar Spagästerna och då tar man betydligt färre bokningar. Här finns flera restauranger och ett stort Spa med alla tänkbara former av behandlingar och massagevarianter. Allt från polynesisk, marockansk, indisk till Thai och ayurvedisk massage. Här finns modern och professionell teknik och utrustning för de medicinska behandlingarna.

Det finns en stor utomhuspool och inomhus en stor saltvattenpool, bastulandskap med olika bastur och tre jacuzzis. En speciell attraktion är en rymlig saltgrotta som är uppbyggd av tonvis av sten och havssalt. Här kan man njuta i ett mikroklimat med behaglig temperatur till stämningsfull musik. Hotellet är beläget direkt vid den milsvida vita sandstranden. Till Kolobzegs trevliga lilla centrum går lokalbuss från hotellet var tjugonde minut. En promenad tar cirka fyrtio minuter.

Spavistelsen för grupper inkluderar halv- eller helpension och 2 dagliga behandlingar* samt inledande läkarkonsultation. Du kan själv välja reslängd, Arka erbjuder allt från 5-dagars till 15-dagars resor för grupper.

Prisexempel 8-dagars-resa

  • Båtresa med Stena Line Karlskrona-Gdynia inkl. halvpension t/r
  • 5 x övernattning inkl. halvpension och 2 dagliga behandlingar* och läkarkonsultation på Arka

(* behandlingarna som ingår är av hälso- och medicinsk karaktär och kan bokas måndag–fredag. Massage och andra Spabehandlingar kan beställas på plats och ingår ej)

OBS: paketpris och aktuella datum är synligt först när du som researrangör är inloggad, se "Info för återförsäljare".